www.ResMer.nu

 

www.ResMer.nu

 
www.resmer.nu Sök i Skåne Skånska "riken" Skånska "skatter" Utflykter


   Nytt på resmer.nu
   2021 Kul på Hjul - Tävling!
   2021 Kul på Hjul - Besöksmål
   Sök i Skåne
   Sök i Småland-Blekinge-Halland
 Skånska "riken"
 Skånska "skatter"
 Utflykter
   Öresund Runt, Danmark
 Våra resor i världen
   www.resmer.nu
   Tips&trix
 
2021 Kul på Hjul - Tävling!


Tävlingen är avslutad!
GRATTIS TILL VINNARNA!
I år har vi valt att vinnarna får själv välja en webbutik som de vill ha ett presentkort i.

1:a pris 1200kr Presentkort på Åhléns går till Eva-Lott & Stefan Schirell samt Ulla-Britt & Roy Palm i Växjö
2:a pris 1000kr Presentkort på Rituals går till Jan-Erik och Karin Lögdberg i Limhamn
3:e pris 800kr Presentkort på Biltema går till Karl-Erik Nilsson i Annelöv
4:e pris 600kr Presentkort på NetOnNet går till Yvonne Rundgren i Hjärup
5:e pris 500kr Presentkort på Åhléns går till Joakim Ivarsson i TrensumGör en tripp till Sjöriket mellan sjöarna Ivösjön, Oppmannasjön och Råbelövssjön och upptäck nordöstra Skånes vackra natur med alla dess spännande besöksmål. Ni besöker 18 kontrollpunkter som finns markerade på en karta i valfri ordning och när det passar er. Ni får även tillgång till lika många bilder som är tagna vid kontrollpunktens närhet. Det gäller att para ihop rätt bild med varje kontrollpunkt som i de flesta fall är strategiskt placerade i närheten av intressanta besöksmål som man kan utforska samtidigt som jakten efter rätt bild pågår.
Tävlingen pågår från 1 juli till 31 augusti och alla är välkomna att delta utan att det uppstår någon trängsel.

BESÖKSMÅL
På den 8 mil långa tävlingsslingan som går på vackra vägar kommer ni att få chansen att utforska flera trevliga besöksmål som romantiska slott, vingårdar, konstateljéer, naturreservat med vackra sjövyer. Eller frestar en chokladstudio, mysiga kaffestugor och märkliga butiker er mer? Ni väljer själv vad ni vill uppleva under tävlingens gång.
OBS Kontrollera öppettider hos de olika ställen innan ni kör tävlingen.HUR TÄVLINGEN BLEV TILL
Första tävlingen hette "2020 Kul på Hjul" och var en corona-anpassad tävling för allmänheten. Tävlingarna 2020 och 2021 är konstruerade av Mikael Andersson från Svenska Jaguarklubben och den webbaserade lösningen är framtagen av Gloria Multimedia.

Mikael har skapat ett flertal mycket uppskattade "rally" med frågor på vägen för medlemmar i Jaguarklubben och är expert på att hitta spännande och lite gömda ställen att besöka och vackra vägar att köra på. Våren 2020 blev hans rally inställd på grund av corona. Då kom vi på idén att skapa en tävling, där deltagare inte behöver vara nära varandra och kan köra tävlingen när det passar under hela sommaren. En tävling som passar de flesta som semestrar i Sverige och som dessutom gynnar den lokala besöksnäringen!

Gloria Multimedia har utvecklat en webbaserad plattform för administration av anmälningar till olika aktiviteter bl a tävlingar. Mikael Andersson tillsammans Valentina Jönsson från Gloria Multimedia har skapat en blogg om privata resor med information om olika besöksmål - www.resmer.nu. Det är här du befinner dig nu.
Vi hoppas att tävlingen blir ett roligt inslag i din semester!